Een aapje in mijn hoofd?!

Misschien is het een iets flauwe koptekst, want niemand heeft letterlijk een aapje in zijn hoofd. Maar deze monnik vertelt over mediteren waarbij hij het aapje als voorbeeld gebruikt. Het is een verhelderend filmpje waarbij mediteren op een makkelijke manier wordt uitgelegd. Voor mij nam het veel drempels weg om te beginnen met mediteren! En het is nog steeds fijn om af en toe terug te kijken, als herinnering.

Hoe fijn is het om te mediteren?

Voor iedereen is het anders, maar voor vele mensen heeft het voordelen. Zelf ordent het mijn hoofd en kom ik gemakkelijker bij mijn creativiteit. Als ik mij gestresst voel, verminderd het mijn spanning en kom ik tot rust. Ik ontdek steeds meer manieren waarop het mij helpt. Het is zeker het proberen waard en het kan absoluut geen kwaad om eens uit te proberen. Het kan eigenlijk alleen maar goeds brengen. Bij sommige mensen werkt het niet, zij worden er alleen maar onrustiger van. Maar goed, dan weet je dat ook weer.

Liefs, Larissa van She loves fit.

Larissa is een motivator en inspirator op het gebied van een gezonde levensstijl, gecertificeerd fitnesstrainer en Hoop Love Coach. Ze eet plantaardig, hoepelt en wandelt graag en houd van een gezond en gelukkig leven.

Larissa is een motivator en inspirator op het gebied van een gezonde levensstijl, gecertificeerd fitnesstrainer en Hoop Love Coach. Ze eet plantaardig, hoepelt en wandelt graag en houd van een gezond en gelukkig leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *