Over She loves fit

She loves fit is een project om vrouwen goed in hun vel te laten voelen. Door middel van mindfulness, vegan recepten, oefeningen over zelfliefde en hoelahoepen werken we aan de meest mooie, bijzondere en liefdevolle versie van jezelf.

A fit mind, body and soul

In de naam van She loves fit staat “fit” niet voor afgetrainde lichamen en jezelf afbeulen in de sportschool. Bij She loves fit werken we onder andere aan fit zijn van binnen en van buiten, op een liefdevolle manier. Er zijn genoeg manieren om liefdevol te bewegen. Denk aan wandelen, hoelahoepen, yoga, dansen, zwemmen of bijvoorbeeld fietsen in een mooi natuurgebied. Dit is ook één van de redenen dat ik mensen motiveer om meer te wandelen en te hoelahoepen. Doe vooral wat je het leukst vindt! Daar bereik je het meeste mee.

Kernwoorden over She loves fit:

vegan
green
plantaardig
gezond
health
healthy
love your body
love yourself
flow
happiness
zelfliefde
selflove
earthlove
glowing

Over Larissa

Larissa is de bedenker van She loves fit en ze is een inspirator en motivator op het gebied van een gezonde levensstijl. Ze heeft de opleiding Fitvak A gevolgd (opleiding tot fitnesstrainer) en ze is gecertificeerd Hoop Love Coach. Larissa is al sinds augustus 2016 veganist en hoepel-fan. Ze wilt in de toekomst nog naar een aantal hoop-retreats.

Don’t forget to love yourself

Liefs, Larissa van She loves fit.

Instagram

Instagram has returned invalid data.