She loves fit is een blog vol inspiratie om aan jezelf te werken. Of je nu fitter wilt worden, meer wilt afvallen of gewoon lekkere recepten zoekt, je zit hier goed. Door middel van blogposts over hoelahoepen, plantaardige recepten en oefeningen over zelfliefde hoop ik je te inspireren met als doel een fit mind, body and soul.

“Love your healthy lifestyle” is de slogan van She loves fit. Waarom? Omdat gezond leven helemaal geen straf hoeft te zijn. Integendeel. Vaak is het: Hoe gezonder je bent, hoe gelukkiger je bent! Daarom houden we van gezond en van een gezonde levensstijl.

Deze levensstijl mag je helemaal zelf inrichten zoals je wilt. Bij She loves fit hoop ik je alleen te inspireren en als je er behoefte aan hebt, kan ik je begeleiden naar een gezonde levensstijl. Jij bepaald wat je wilt eten en hoe je wilt bewegen. Ik help je met gezonde keuzes maken en probeer je te motiveren. Maar uiteindelijk help ik je het helemaal zelf te kunnen, zodat je niet afhankelijk blijft van mij, maar zelf je keuzes kan maken. Klinkt goed toch? Kijk hiervoor onder het kopje “Voedingsadvies”. Dit kan zelfs helemaal via het internet, dus je hoeft niet in de buurt te wonen.

Op verzoek organiseer ik ook hoelahoep workshops. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op via de contact pagina. Hoelahoep workshops worden alleen gegeven in Zwolle en voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. Je kan zelf de ruimte regelen, maar ik kan ook de ruimte voor je regelen. Belangrijk is dat de ruimte groot genoeg is. Veel plezier gegarandeerd!

Liefs, Larissa van She loves fit